Hvorfor Audioguide?
 

Har du vært på kino og sett Ringenes herre eller en annen stor film? Tenk deg denne filmen uten replikkene, lydkulissene og den fantastiske musikken. Opplevelsen blir både fattigere og mindre engasjerende.


Bli med oss på en tur til Hedmarksmuseet Domkirkeodden, Hamar. Her får du oppleve museets middelalderutstilling, både med og uten den spennende historien skapt av oss her på Audioguide. Hvilken opplevelse velger du?

  1. - -  -


Audioguide AS

Lillebrorsvei 14

2316 HAMAR

Tlf: 99 71 05 03

post@audioguide.no

Med Audioguide installert blir din attraksjon

- fornyet. Turisten vil oppleve ditt museum på en ny måte.

- forbedret. Det visuelle bildet forsterkes av den gode lyden.

- forsterket. Gode tekster fulgt av tidsriktige lydkulisser og fengslende musikk.

- målbar. Du kan når som helst ta ut statistikker og få den beste besøksoversikt som finnes med vårt medfølgende program.


I tillegg får du mulighet til å betjene dine utenlandske besøkende på en bedre måte; De får tilgang til den guideformen de er mest vant til hjemme samt at de kan velge sitt eget språk uavhengig av hvilke guider som er på jobb denne dagen.


Vi kan også tilby fleksible finansieringsløsninger, noe som senker terskelen for installering. Og sist men ikke minst, Audioguide gir ditt museum eller din severdighet en god mulighet for inntjening, noe som kan investeres tilbake i bedriften igjen.