Om oss
 

Vi er et kreativt firma som holder til på Hamar. Her skaper vi lydtjenester for museer, kunstutstillinger, store bedrifter og severdigheter. Vi står for hele produksjonen, fra tekstskriving, innspilling og musikk/lyd til produksjon, levering av spillere og installasjon i din bedrift. Dette skjer i tett samarbeid med deg og dine ansatte. Det er viktig for oss at du blir fornøyd, og at opplevelsen du vil dele blir enda bedre.

  1. - -  -


Audioguide AS

Lillebrorsvei 14

2316 HAMAR

Tlf: 99 71 05 03

post@audioguide.no

Øyvind Åge Berg

Lyddesigner/musiker/daglig leder


- studiomusiker, utdannet høgskolelektor innen musikk.

- har jobbet i folkehøgskole/høgskole de siste 30 år.

- har medvirket på ca 600 CD/LP/MC-innspillinger og utallige revyer, teateroppsettinger og konserter.

- har jobbet for og med NRK og TV2 som kapellmester i mange tv/radioprogrammer.

- utviklet og produsert flere multimedieprosjekter for museer som Nasjonalmuseet, Norsk Skogmuseum, Norsk Jernbanemuseum, Munchmuseet, Hedmarks-museet Domkirkeodden, Ringve museum, m.fl.

- etablerte Berg Lydstudio i 1985. Det er her alle våre produksjoner formes og produseres.

- har blitt nominert til Spellemannsprisen to ganger.

Kari Eline Berg

Kundekontakt/ tekstforfatter


- har jobbet mange år i barnehage og grunnskole.

- er sanger, og har deltatt på flere CD-innspillinger.

- ble nominert til Spellemannsprisen i 2000 (Krystallslottet).

- har vært med i flere teateroppsettinger og konserter.

- har i flere år studert nyere psykologi og kommunikasjon.

- og ikke minst så har jeg 3, nå voksne barn.

Formidling er fascinerende. Det gir rom for stor kreativitet. Et av våre viktigste mål er å gi brukerne av Audioguide en ny opplevelse slik at de får økt nysgjerrighet og bedre kjennskap til egen historie. Språket og innholdet gjøres enkelt og tydelig slik at flest mulig blir inspirert. Men vi gir også mulighet til å utvide horisonten for dem som vil ha mer kunnskap.


Vi har lenge sett behovet av personlige guideturer rundt om på museer og severdigheter i Norden. Opplevelsen blir mer intens og det dannes lettere bilder i tilhørerens indre.

Turisten blir introdusert for stedet og gjenstandene på sitt eget språk og kan ta den tiden han/hun trenger. I tillegg blir opplevelsen ikledd lyder og musikk som forsterker historien. En slik opplevelse setter spor ved at den formidles videre til venner og kjente. Dermed kan besøkstallet øke og på sikt gi din bedrift større inntekter, noe som igjen kan investeres tilbake.