Opplev mer...
 

Audioguide AS er et kreativt firma som holder til på Hamar. Her skaper vi lydtjenester for museer, kunstutstillinger, store bedrifter og severdigheter - derav navnet Audioguide.


Du har sikkert opplevd noe lignende i utlandet - en hendig MP3-spiller som du leier, og som formidler historien til det du ser. Dette gjør vi på beste måte, med gode tekster, god lyd, flotte fortellerstemmer og spennende lydkulisser og musikk.


Vi står for hele produksjonen, fra tekstskriving, innspilling og musikk/lyd - til produksjon, levering av spillere og installasjon i ditt museum. Dette skjer i tett samarbeid med deg og dine ansatte.


Det er viktig for oss at du blir fornøyd, og at opplevelsen du vil dele blir enda bedre.


Audioguide AS er avhengig av gode leverandører av  avspillere. Derfor er vi stolte av å samarbeide med  produsentene imagineear samt Antenna Audio.

-  -  -


Audioguide AS

Lillebrorsvei 14

2316 HAMAR

Tlf: 99 71 05 03

post@audioguide.no

imagineear er en ny avspillerprodusent som lager gode og innovative avspillere. Deres nye mediaPacker kan vise både bilder og film i tillegg til å levere utsøkt lyd. Spillerens «liveguide-funksjon» er helt unik i dagens marked av spillere!


Antenna Audio har laget avspillere (mp3-spillere, PDA, multimediaenheter, etc) i over 30 år, og de er representert i alle verdensdeler. Er du for eksempel på besøk i Berlin så finnes de overalt på alle de største museene. Slik som Tate, London og Louvre, Paris.

Vi gir deg muligheten til å betjene dine norske og utenlandske besøkende på en bedre måte.


Gjør som Munch-museet, Nasjonalgalleriet, Ringve Museum, Akershus Slott, Kirsten Flagstad Museum, Nordsjøfartmuseet, Hedmarksmuseet, Hydro Museum, Vestlandske Kunstindustrimuseum og mange, mange flere - bruk Audioguide AS.