Produkter
 

Audioguide AS har en eksklusiv avtale med noen av verdens beste produsenter av avspillerutstyr.


Firmaet imagineear er relativt nyetablert, men har solid erfaring innen formidling og museer. De tenker innovativt og spennende, og deres avspillere har unike funksjoner, i tillegg til å være solide, lette, brukervennlige og rimelige. Vi kan idag tilby spilleren mediaPacker, en svært spennende avspiller som viser både bilder og film. Den kan også synkroniseres med ekstern film (lyden spilles av synkront med film, på ubegrenset antall språk). Og funksjonen «live-guide» kombinerer preinstallert materiale og gruppe-guiding med levende guide, en verdensnyhet i dagens marked.

Den nyeste spilleren MPtouch har de fleste av funksjonene til mediaPacker™, men den er større ( 5 tommers skjerm). I tillegg har den touch-skjerm, WiFi, 8 GB Ram og Android operativsystem. Du kan bygge dine egne Apper på en lett og intuitiv måte.


Firmaet Antenna Audio har eksistert i 30 år, og de har vært med på å utvikle de beste teknologiske mulighetene som er å finne i verden i dag. Listen over klienter/samarbeidspartnere viser seriøsiteten og kvaliteten på både avspillere og innhold. Vi tilbyr avspillerne XP-classic og X-plorer. Disse spillerne er solide, har god kapasitet, ingen bevegelige deler og er brukervennlige. Dine ansatte lærer seg svært raskt å bruke utstyret og yte den service som forventes av dine besøkende.

  1. - -  -


Audioguide AS

Lillebrorsvei 14

2316 HAMAR

Tlf: 99 71 05 03

post@audioguide.no

I tillegg til å være din beste guide er Audioguide også din beste måte å få feedback fra dine besøkende. Alle avspillerne kan registrere når og hvor de brukes, og gi et unikt grunnmateriale for forbedring av din attraksjon. Du kan når som helst ved hjelp av vår programvare lese av hvilken del av utstillingen som er lite besøkt og kanskje bør forbedres, samt hva som er mye besøkt - noe som kan gi overføringsverdi til andre deler av ditt museum.